Particulier

Installatiewerk

Overweegt u een nieuwe badkamer of toilet, bent u toe aan nieuwe dakbedekking, heeft u last van lekkage of dient er een reparatie uitgevoerd te worden? Ons loodgietersbedrijf gaat graag voor u aan de slag. Neem tijdens weekdagen contact met ons op tussen 08.00 en 16.30 uur voor het maken van een afspraak. Wij hanteren eenmalige voorrijkosten voor binnen of buiten de Zaanstreek. Indien er een vervolgafspraak gemaakt dient te worden, dan behoort de reistijd ook tot de gewerkte tijd.

 

 

Vacatures

Sanitair

Denkt u aan een nieuwe badkamer, toilet of is sanitair aan vervanging toe? Onze vakmensen kijken graag samen met u naar de mogelijkheden. Om inspiratie op te doen kunt u een afspraak maken voor een bezoek aan onze showroom en kunt u uw wensen bespreekbaar maken. Wij staan u graag te woord en voorzien u van advies.

Lees meer

Verwarming

Een goedwerkende verwarming is noodzakelijk. Wij helpen en adviseren u graag wat betreft de mogelijkheden van complete verwarmingsinstallaties, cv-ketels, boilers en radiatoren. Wij komen vrijblijvend bij u langs voor een opname en offerte op maat. Wij installeren de meest gangbare ketelmerken als Nefit, Remeha, Intergas, Vaillant etc. Mail ons voor een afspraak.

Lees meer
Kosten van een nieuwe cv-ketel kopen

Dak en zinkwerk

Naast loodgieterswerk kunt u voor dak, zink en loodwerk ook bij ons terecht. Wij zijn als gecertificeerd Zinkmeester een gespecialiseerd zink- en dakdekkersbedrijf en plaatsen waterdichte zinken of koperen fels- of roevendaken, goten en hemelwaterafvoeren. Voor dak- en zinkwerk maken we gebruik van duurzame materialen. Ook verhelpen wij lekkages.

Lees meer

Reviews van onze klanten

Bekijken op Klantenvertellen.nl

Die is goed

Hans, Zaandijk

Zeer tevreden over Jonker BV. Met name de bereidheid van de medewerkers om in hun vakantie toch te komen werken om mijn lekke gasleiding te komen vervangen. Top.

Jaap, Assendelft

Prettige medewerker vakkundig en netjes. Was bij vorige klus 3 jr geleden in mijn 2e woning ( Westzanerdijk 298) als hulp bij een regenafvoer project werkzaam.

A.J., Assendelft

Riool

Een verstopt riool kan ernstige gevolgen hebben. Met onze geavanceerde rioolwagen kunnen we verstoppingen vaak snel opsporen en verhelpen. Indien gewenst of noodzakelijk, kunnen wij middels een camera-inspectie de loop en de status van het (verstopte) riool controleren en/of in kaart brengen. Bij stankklachten kunnen wij een rookproef uitvoeren om lekkages in het afvoersysteem op te sporen.

Lees meer