Dakdekkers — Jonker BV — Gespecialiseerde dakdekkers 2022!

Dakdekkers

Bij Jonker BV werken alleen gespecialiseerde dakdekkers. Wij zijn als gecertificeerd Zinkmeester een gespecialiseerd zink– en dakdekkersbedrijf en plaatsen waterdichte zinken of koperen fels- of roeven daken, goten en hemelwaterafvoeren.

Voor dak- en zinkwerk maken we gebruik van duurzame materialen die gegarandeerd waterdicht zijn. Wij plaatsen deze verschillende soorten dak- en gevelbekleding volgens het Komoprocescertificaat (Aanbrengen van Zinken Dakbedekkings- en Gootconstructies, BRL 5212).

Diverse in het oog springende daken en gevels zijn door ons bekleed. Ook voor het opsporen en verhelpen van lekkages bent u bij ons aan het goede adres.

Lekkages en verstoppingen aan uw goot of hemelwaterafvoer kunnen in de meeste gevallen snel verholpen worden door onze dakdekkers. Wij beoordelen of een reparatie tot de mogelijkheden behoort.

Blijkt dit niet zo te zijn, dan kunnen wij in overleg de dakgoot of hemelwaterafvoer voor u vervangen of hiervoor een offerte uitbrengen. Doet u dit tegelijkertijd met uw buren, dan levert dit voor de prijsvorming een voordeel op.

Dakdekkers van Jonker BV

Wilt u uw dak opnieuw laten bekleden? Mogelijk heeft u voorkeur voor bepaalde materialen. U kunt zich laten adviseren door een van onze dakdekkers. Wij hebben veel ervaring met onder meer EPDM, en bitumen dakbedekkingen. Uw budget en andere wensen, zoals duurzaamheid en milieuvriendelijkheid, nemen wij mee in ons advies.

Jonker BV heeft een uitgebreid aanbod als het om dakbedekking, zink, lood en hemelwaterafvoeren gaat. Ook als het om reparaties gaat is er veel mogelijk. Onze gespecialiseerde dakdekkers staan altijd voor u klaar. Staat hierboven niet bij wat u zoekt of wilt u meer informatie over bijvoorbeeld onze koperen felsdaken, roevendaken of andere dak– en zinkwerkzaamheden?

Ons voornaamste doel is onze klanten gelukkig maken en dat lukt ons vaak ook, lees zelf wat onze klanten over ons zeggen. Daarnaast is Jonker BV aangesloten bij Techniek Nederland en gecertificeerd. Uw waarborg voor kwaliteit! Benieuwd naar alle mogelijkheden? Wilt u ons als dakdekkers inhuren neem dan contact met ons op of bekijk onze website!