Verstopt riool — Jonker BV — Last van stank? Verstopt riool verhelpen!

Verstopt riool

Heeft u last van een verstopt riool, verstopte hemelwaterafvoer of andere problemen met de afvoer van uw afvalwater? Bij Jonker BV zijn wij zeer ervaren in het oplossen van deze problemen.

Een verstopt riool kan ernstige gevolgen hebben. Met de geavanceerde rioolwagen van Jonker BV hebben wij diverse gereedschappen tot onze beschikking om de verstopping op te sporen en te verhelpen

Camera-inspectie bij een verstopt riool

Om de status van het riool te kunnen beoordelen gebruiken wij moderne apparatuur om een camerainspectie te kunnen uitvoeren. Zo kunnen wij precies zien wat het probleem is met uw riool. Een voorwaarde is wel dat het riool dan niet vol met water staat.

Dit bespaart een hoop graafwerk en onnodige kosten. Een camera inspectie kan ook ingezet worden voor het in kaart brengen van de ligging van het riool en bepalen van de exacte locatie van de verstopping of breuk in het riool. Alle opnames kunnen worden opgenomen worden en op een DVD/USB gezet worden. 

Camera-inspectie
Camera-inspectie

Stankklachten bij een verstopt riool

Heeft u last van stank uit het riool en is de oorzaak niet meteen traceerbaar? Jonker BV beschikt over een moderne rookmachine waarmee onze monteurs een rookproef kunnen uitvoeren. Er wordt rook in het rioolsysteem geblazen om te kijken waar het riool beschadigd is.

De rook komt in de meeste gevallen precies op deze plek naar buiten. Zo kunnen onze monteurs exact bepalen waar het probleem zich bevindt en gericht een reparatie aan uw riool verrichten.

Jonker BV helpt bij een verstopt riool

Jonker BV is al bijna 100 jaar actief op zowel de particuliere als de zakelijke markt in de Zaanstreek en regio Noord Holland. We zijn experts op het gebied van installatietechnieken van onder meer sanitair, waterleiding, gasleiding, riolering, cv-ketel, dak- en zinkwerk, mechanische ventilatie en ontstoppen van afvoeren.

Ons voornaamste doel is onze klanten gelukkig maken en dat lukt ons vaak ook, lees zelf wat onze klanten over ons zeggen. Daarnaast is Jonker BV aangesloten bij Techniek Nederland en gecertificeerd. Uw waarborg voor kwaliteit!

Wij willen u graag helpen met uw sanitaire installaties. In onze showroom kunt u op afspraak een indruk opdoen. Dan kunt u ook uw wensen met ons bespreken. Daar nemen we graag de tijd voor. We kunnen vervolgens een opname bij u thuis doen.

Vervolgens kunnen wij een vrijblijvende offerte voor u opstellen waarmee u een weloverwogen keuze kunt maken. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Is uw riool verstopt en wilt u ons daarvoor inhuren, neem dan contact met ons op of bekijk onze website!