Badkamer renovatie — Jonker BV — Kosten badkamer renovatie 2022

Badkamer renovatie

Een badkamer renovatie, dit is anders dan een badkamer laten verbouwen. Voor badkamer renovatie is niet veel materiaal nodig. Daarnaast hoeft er ook niet veel te doen te zijn. Bij een badkamer renovatie gaat het vooral over het verbeteren van de kwaliteit van de badkamer.

Bijvoorbeeld door een nieuwe wastafel en/of ligbad te plaatsen. Of door het veranderen van het tegelwerk, dit is allemaal mogelijk.. Er zijn dus een aantal mogelijkheden die niet veel tijd in beslag nemen. Bij Jonker BV zijn wij gespecialiseerd in de renovatie van uw badkamer, wij kunnen elk onderdeel in uw badkamer naar wens installeren!

Je badkamer renoveren: hoe bepaal je de kosten?

De kosten voor het renoveren worden bepaald door verschillende factoren:

  • Keuze voor materiaal en de stijl
  • Grootte van uw badkamer en de ruimtelijke inrichting
  • Extra opties

Het is voor de hand liggend dat een grote en luxe badkamer, met meerdere speciale opties duurder uitvalt dan een kleine en simpele badkamer. Wilt u graag weten wat de kosten zijn van het renoveren van uw badkamer, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Op deze manier kunnen wij een afspraak inplannen. Dan kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden voor uw nieuwe badkamer die binnen uw budget past. Wij stellen een offerte voor u op en binnen de kortste keren heeft u een schitterende badkamer in uw woning, waar u jaren van kunt genieten!

Stijl- en materiaalkeuze voor uw badkamer renovatie

De stijl– en materiaalkeuze zijn erg van invloed op de totale prijs van je badkamer renovatie. Indien er gekozen wordt voor een luxe stijl met dure materialen, dan zullen de kosten sneller oplopen.

De kosten hangen dus af van uw eigen smaak, door te kiezen voor dure materialen kunt u de badkamer zo duur maken als u zelf wil. Het is dus belangrijk om af te wegen wat u belangrijk vindt in uw badkamer met betrekking tot de stijl en de materialen

Grootte en ruimtelijke inrichting

Hoe groot uw badkamer wordt is ook belangrijk voor de prijs. Hoe groter de badkamer hoe hoger de kosten voor de renovatie. Het is niet altijd mogelijk om de grootte te bepalen, als de renovatie in dezelfde ruimte moet plaatsvinden. Maar onthoud wilt u uw badkamer groter maken, uitbreiden naar een andere ruimte, dan zullen de kosten oplopen.

Naast de grootte heeft u wel de volledige zeggenschap over de inrichting van uw badkamer. Wat u allemaal in uw badkamer wil laten plaatsen heeft invloed op de prijs. Bij Jonker kunnen wij een offerte laten opmaken voor een specifieke badkamer.

Zo heeft een perfect overzicht van de kosten van uw nieuwe badkamer en alle onderdelen die er in komen. Jonker kan uw gehele badkamer renoveren en levert perfect maatwerk

Extra opties bij een renovatie

Bij een badkamer renovatie heb je nog een aantal extra opties. Deze extra opties brengen natuurlijk ook extra kosten met zich mee. Kies je voor een spabad, een sauna of een stoomcabine voor een speciale wellness badkamer?

Dan kunnen de kosten zelfs hoger oplopen, allemaal afhankelijk van je eigen specifieke wensen. Deze extra opties kunnen wij van Jonker allemaal toevoegen, u zult zelf moeten bepalen welke (luxere) opties belangrijk zijn in uw badkamer.

Daarnaast kunnen wij u ook helpen met uw badkamer verwarming. Van een radiator tot vloerverwarming, zo heeft u altijd een aangename temperatuur in uw badkamer.

Badkamer renovatie

4 methodes voor het vernieuwen van uw badkamer

Een verbouwing van de badkamer is iets anders dan een badkamer renovatie. Hieronder staan de 4 verschillende manieren van badkamer vernieuwing:

Nieuwe badkamer bouwen

Dit is een prijzige verbouwing, want je gaat een nieuwe badkamer bouwen in een kamer die daar nog niet geschikt voor is. Een andere kamer bouw je om tot complete badkamer. Nadeel: je verliest een kamer.

Badkamer verbouwen

Bij het verbouwen van de badkamer verhuist de badkamer niet, slechts de indeling veranderd. Kies in dat geval voor een badkamer met een praktische indeling die ruimtelijk oogt.

Badkamer renovatie

Je vervangt slechts de onderdelen van de badkamer. Werk leidingen weg, koop een nieuw bad, nieuwe douche en/of tegels. Behoud de indeling in de badkamer.

Budget variant

Dit is een optie voor de badkamer die echt aan vernieuwing toe is zonder dat je daar het geld voor hebt. Je kunt de wandtegels schilderen en nieuwe vloertegels leggen.

Nadeel: het knapt de badkamer vast iets op, maar de waarde zal niet op dezelfde manier verhoogd worden als bij een volledig opgeknapte badkamer. De prijs voor deze optie is dus vanzelfsprekend het laagst.

Badkamer renovatie met Jonker BV

Jonker BV is al bijna 100 jaar actief op zowel de particuliere als de zakelijke markt in de Zaanstreek en regio Noord Holland. We zijn experts op het gebied van installatietechnieken van onder meer sanitair, waterleiding, gasleiding, riolering, cv-ketel, dak- en zinkwerk, mechanische ventilatie en ontstoppen van afvoeren.

Ons voornaamste doel is onze klanten gelukkig maken en dat lukt ons vaak ook, lees zelf wat onze klanten over ons zeggen. Daarnaast is Jonker BV aangesloten bij Techniek Nederland en gecertificeerd. Uw waarborg voor kwaliteit!

In onze showroom kunt u op afspraak een indruk opdoen en uw wensen met ons bespreken. Daar nemen we graag de tijd voor. We kunnen vervolgens een opname bij u thuis doen en een vrijblijvende offerte voor u opstellen waarmee u een weloverwogen keuze kunt maken. Wilt u een badkamer renovatie van Jonker, neem dan contact met ons op of bekijk onze website!