Toilet renovatie — Jonker BV — Kosten van een toilet renovatie 2022

Toilet renovatie

Een toilet renovatie, dit is anders dan een toilet laten verbouwen. Voor een toilet renovatie kan er minder materiaal gebruikt worden ook hoeft er niet zoveel gedaan te worden. Daarom zitten er minder kosten vast aan een toilet renovatie. Bij een toilet renovatie gaat het ook eigenlijk over het verbeteren van de kwaliteit van het toilet.

Bijvoorbeeld door een moderne wastafel of een nieuw toilet te plaatsen. Of door alleen het tegelwerk van het toilet te vervangen, dit is allemaal mogelijk. Er zijn dus veel mogelijkheden die niet altijd lang hoeven te duren en die minder kosten. Bij Jonker BV zijn wij gespecialiseerd in de renovatie van uw toilet, wij kunnen elk onderdeel in uw toilet naar wens installeren!

4 methodes voor een toilet renovatie

Een verbouwing van het toilet is iets anders dan een toilet renovatie. Hieronder staan de 4 verschillende manieren van toilet vernieuwing:

Nieuw toilet bouwen

Op zoek naar een andere ruimte voor een toilet. Dit is een dure verbouwing. Een andere kamer bouw je om tot compleet toilet. Nadeel: je verliest een kamer.

Toilet verbouwen

Bij het verbouwen van het toilet verhuist het toilet niet, slechts de indeling wijzigt. Kies in dat geval voor een toilet met een praktische indeling die ruimtelijk oogt.

Toilet renovatie

Wijzig slechts de onderdelen van het toilet. Werk leidingen weg, koop een nieuw toilet of reservoir, nieuwe wastafel en/of tegels. Behoud de indeling in het toilet. Op deze manier drukt u de kosten van een nieuw toilet.

Budget variant

Dit is een optie voor het toilet die echt aan vernieuwing toe is zonder dat je daar het budget voor hebt.  Schilder de wandtegels, leg nieuwe vloertegels, koop een nieuwe wc bril of kraan voor de wastafel.

Nadeel: het knapt het toilet deels op, maar de waarde zal niet op dezelfde manier verhoogd worden als bij een volledig opgeknapt toilet. De kosten voor deze optie is dus vanzelfsprekend het laagst.

Toilet renovatie door Jonker BV

Jonker BV is al bijna 100 jaar actief op zowel de particuliere als de zakelijke markt in de Zaanstreek en regio Noord Holland. We zijn experts op het gebied van installatietechnieken van onder meer sanitair, waterleiding, gasleiding, riolering, cv-ketel, dak- en zinkwerk, mechanische ventilatie en ontstoppen van afvoeren.

Ons voornaamste doel is onze klanten gelukkig maken en dat lukt ons vaak ook, lees zelf wat onze klanten over ons zeggen. Daarnaast is Jonker BV aangesloten bij Techniek Nederland en gecertificeerd. Uw waarborg voor kwaliteit!

Wij willen u graag helpen met al uw sanitaire installaties. In onze showroom kunt u op afspraak een indruk opdoen. Dan kunt u ook uw wensen met ons bespreken. Daar nemen we graag de tijd voor. We kunnen vervolgens een opname bij u thuis doen.

Vervolgens kunnen wij een vrijblijvende offerte voor u opstellen waarmee u een weloverwogen keuze kunt maken. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Wilt u een toilet renovatie van Jonker, neem dan contact met ons op of bekijk onze website!