Sanitaire Installateur — Jonker — Sanitaire installaties in 2022

Sanitaire Installateur

Op zoek naar dé sanitaire installateur voor uw badkamer of toilet? Dan bent u bij Jonker BV aan het juiste adres. Bij Jonker zijn wij gespecialiseerd in het installeren/verbouwen van een toilet of badkamer die perfect bij u past. Jonker BV kan op het gebied van sanitair alles voor u verzorgen: van ontwerp tot sloopwerk, installatiewerk, tegelwerk en montage.

Wij installeren alle soorten sanitair

Wij helpen u graag aan een douche, complete badkamer of een nieuw toilet inclusief montage die perfect bij u past. In onze showroom kunt u op afspraak een indruk opdoen en uw wensen met ons bespreken. Daar nemen we graag de tijd voor.

We kunnen vervolgens een opname bij u thuis doen en een vrijblijvende offerte voor u opstellen waarmee u een weloverwogen keuze kunt maken. Natuurlijk kunnen wij u ook voorzien van advies en informatie. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem contact met ons op, Jonker bv is de perfecte sanitaire installateur voor u!

De loodgieters van Jonker BV zijn gespecialiseerd in het onderhouden, repareren en vervangen van uw sanitaire voorzieningen. Daarnaast kunnen wij lekkages aan waterleidingen, gasleidingen of riolen opsporen en verhelpen. Jonker BV repareert/vervangt sanitair of verhelpt verstoppingen. Met onze geavanceerde rioolwagen kunnen verstoppingen snel opgelost worden.

Wij installeren alle soorten sanitair

Wat valt er onder sanitair?

Sanitair is een breed begrip en daaronder vallen verschillende producten. Gelukkig is Jonker BV de sanitaire installateur en plaatsen wij alles wat onder het begrip ‘sanitair’ valt. Hieronder volgt een korte lijst van belangrijke onderdelen die wij als sanitaire installateur bij u kunnen plaatsen:

 • Baden
 • Badmeubelen
 • closets
 • closetzittingen
 • bidets
 • douchecabines en douchebakken
 • kranen
 • spoelsystemen
 • systeembaden
 • urinoirs
 • wastafels
 • Gehele badkamers
 • Gehele toiletten

Vrijblijvende offerte aanvragen voor een sanitaire installatie

Als u geïnteresseerd bent in een nieuwe sanitaire installatie, of het nou een nieuwe badkamer is of uw toilet vervangen, dan kunt gerust contact met ons opnemen.

Wilt hulp bij het repareren van uw sanitaire voorzieningen, dan kan dat natuurlijk ook. Wij kunnen samen kijken naar beste oplossingen, u krijgt van ons gratis een vrijblijvende offerte.

Wij willen u graag helpen met uw sanitaire installatie. In onze showroom kunt u op afspraak een indruk opdoen. Dan kunt u ook uw wensen met ons bespreken. Daar nemen we graag de tijd voor. We kunnen vervolgens een opname bij u thuis doen.

Vervolgens kunnen wij een vrijblijvende offerte voor u opstellen waarmee u een weloverwogen keuze kunt maken.

Sanitaire voorzieningen van Jonker BV

Jonker BV is al bijna 100 jaar actief op zowel de particuliere als de zakelijke markt in de Zaanstreek en regio Noord Holland. We zijn experts op het gebied van installatietechnieken van onder meer sanitaire installaties, waterleiding, gasleiding, riolering, cv-ketel, dak- en zinkwerk, mechanische ventilatie en ontstoppen van afvoeren.

Ons voornaamste doel is onze klanten gelukkig maken en dat lukt ons vaak ook, lees zelf wat onze klanten over ons zeggen. Daarnaast is Jonker BV aangesloten bij Techniek Nederland en gecertificeerd. Uw waarborg voor kwaliteit!

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Wilt u ons als sanitaire installateur inhuren neem dan contact met ons op of bekijk onze website!