Sanitaire Installateur

Op zoek naar dé sanitaire installateur voor uw badkamer of toilet? Dan bent u bij Jonker BV aan het juiste adres. Bij Jonker zijn wij gespecialiseerd in het installeren/verbouwen van een toilet of complete badkamer die perfect bij u past. Wij kunnen op het gebied van sanitair alles voor u verzorgen: van ontwerp tot sloopwerk, installatiewerk, tegelwerk en montage.

De loodgieters van Jonker BV zijn gespecialiseerd in het onderhouden, repareren en vervangen van uw sanitair. Daarnaast kunnen wij lekkages aan waterleidingen, gasleidingen of riolen opsporen en verhelpen. Jonker BV repareert/vervangt sanitair of verhelpt verstoppingen. Met onze geavanceerde rioolwagen kunnen verstoppingen snel opgelost worden. Daarnaast is Jonker BV aangesloten bij Techniek Nederland en gecertificeerd. Uw waarborg voor kwaliteit.

Jonker BV

Jonker BV is al bijna 100 jaar actief op zowel de particuliere als de zakelijke markt in de Zaanstreek en regio Noord Holland. We zijn experts op het gebied van installatietechnieken van onder meer sanitair, waterleiding, gasleiding, riolering, cv-ketel, dak- en zinkwerk, mechanische ventilatie en ontstoppen van afvoeren. 

Wij willen u graag helpen met uw sanitaire installaties. In onze showroom kunt u op afspraak een indruk opdoen. Dan kunt u ook uw wensen met ons bespreken. Daar nemen we graag de tijd voor. We kunnen vervolgens een opname bij u thuis doen. Vervolgens kunnen wij een vrijblijvende offerte voor u opstellen waarmee u een weloverwogen keuze kunt maken. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of bekijk onze website!