Disclaimer — Jonker BV — Loodgieters en installateurs

Disclaimer

Disclaimer

Hoewel Jonker BV haar informatie te allen tijde zo actueel mogelijk probeert te houden, kan zij niet instaan voor wijzigingen en/of onjuistheden in modellen, uitvoeringen, afbeeldingen, prijzen of andere informatie op deze site. Aan de inhoud van deze website kunnen derhalve op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Copyright

Alle intellectuele eigendomsrechten (met name auteursrechten) op de inhoud van deze website, te weten de volledige teksten, afbeeldingen, software of informatie in andere vorm, berusten bij Jonker BV. Zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Jonker BV mag niets van deze site verveelvoudigd of openbaar gemaakt worden.

Veiligheid

Onze website wordt regelmatig gecontroleerd op (computer-)virussen, maar de afwezigheid van virussen die de werking van uw computer en/of programmatuur kunnen beïnvloeden, kan helaas niet gegarandeerd worden. Deze site kan tevens links bevatten naar andere sites. Jonker BV is op geen enkele manier verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van de doorgelinkte internetsites of voor de eventuele gevolgen van een bezoek aan een aan deze site verbonden website.