Zakelijk

Installatiewerk

Wij zijn al bijna 100 jaar actief op zowel de particuliere als de zakelijke markt in de Zaanstreek en regio Noord Holland. Voor de zakelijke markt is dit op projectmatige en regiebasis. Hierbij staan goede samenwerking en communicatie bij ons voorop. Een van onze projectleiders is uw vaste aanspreekpunt voor de aansturing en begeleiding van uw project. Samen met de werkvoorbereiders vormen zij de kantoororganisatie.

We zijn experts op het gebied van installatietechnieken van onder meer sanitair, waterleiding, gasleiding, riolering, cv-ketel, dak- en zinkwerk, mechanische ventilatie en ontstoppen van afvoeren. Binnen ons klantenbestand vindt u diverse opdrachtgevers: bouwbedrijven, architecten, W-installateurs, gemeentelijke instellingen, woningbouwverenigingen en vastgoedmakelaars.

Bekijk onze projecten
wildhoef funderingswerk

Sanitair

Wij zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van sanitaire installaties, waaronder gas- en waterinstallaties en rioleringen t.b.v. badkamers, kleedruimtes en toiletvoorzieningen. Wij zijn actief in de nieuwbouw, renovatie en utiliteit.

Sanitair

Verwarming en tapwatervoorzieningen

Een goedwerkende verwarming is noodzakelijk. Wij helpen en adviseren u graag wat betreft de mogelijkheden van complete verwarmingsinstallaties, cv-ketels, boilers, geisers, radiatoren, vloerverwarming en energiebesparende installaties. Bent u geïnteresseerd of heeft u hier vragen over, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Verwarming
Boiler

Dak en zink

Naast loodgieterswerk kunt u voor dak, zink en loodwerk ook bij ons terecht. Wij zijn als gecertificeerd Zinkmeester een gespecialiseerd zink- en dakdekkersbedrijf en plaatsen waterdichte zinken of koperen fels- of roevendaken, goten en hemelwaterafvoeren. Voor dak en zinkwerk maken we gebruik van duurzame materialen. Ook verhelpen wij lekkages.

Dak en zink
Zinkwerk Alkmaar

Rioolontstopping

Een verstopt riool kan ernstige gevolgen hebben. Met onze geavanceerde rioolwagen kunnen we verstoppingen vaak snel opsporen en verhelpen. Indien gewenst of noodzakelijk, kunnen wij middels een camera-inspectie de loop en de status van het (verstopte) riool controleren en/of in kaart brengen.Bij stankklachten kunnen wij een rookproef uitvoeren om lekkages in het afvoersysteem op te sporen.

Rioolontstopping
Rioolwagen
Quote

Wij leveren installatietechniek zoals het hoort

Quote