Verwarming

Verwarming en tapwatervoorzieningen

Jonker BV installeert voor de zakelijke markt complete verwarmingsinstallaties, cv-ketels, boilers, vloerverwarming en energiebesparende installaties voor warmwatervoorzieningen. Jonker BV is, in het kader van de gasketelwet, gecertificeerd om gasverbrandingstoestellen en voorzieningen voor de toevoer van verbrandingslucht en de afvoer van rookgas te installeren. Bent u geïnteresseerd in een nieuwe of vervangende verwarmingsinstallatie of heeft u hier vragen over? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Zelf verzorgen wij geen onderhoud en storingen aan verwarmingstoestellen, onze serviceorganisatie Energieservice Noord West voert onderhoud en de garantie op geïnstalleerde verwarmingstoestellen uit. Aan het einde van de garantieperiode wordt u een vrijblijvende offerte aangeboden voor een onderhoudscontract.

Boiler

Cv-installaties

Bent u op zoek naar een cv-installatie of andere warmwatertoestellen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. De ontwikkelingen op het gebied van cv-installaties gaan snel en bij het vervangen of installeren komt aardig wat kijken. Wij helpen u met een weloverwogen beslissing. Wij installeren de meest gangbare merken.

Radiatoren

Bij installatie van radiatoren komt aardig wat kijken. De radiatoren moeten vooral genoeg capaciteit hebben om de ruimtes op de gewenste temperatuur te krijgen. Wij adviseren u graag bij het zoeken naar de juiste oplossing.

Luchtverwarmers / Heaters

Voor grote ruimtes als magazijnen of werkplaatsen installeren wij Hoog Rendements heaters inclusief het benodigde leidingwerk als verwarming. Laat u door ons informeren over de mogelijkheden.

Vloerverwarming / Vloerkoeling

Naast de traditionele verwarmingsmethoden installeert Jonker BV ook vloerverwarming voor bedrijven en kantoren. Dit biedt veel voordelen: vloerverwarming is energie- en ruimtebesparend , zorgt voor meer comfort op de werkplek en is in combinatie met een warmtepomp tevens te gebruiken als vloerkoeling. Om te beoordelen of uw bedrijfspand geschikt is voor vloerverwarming komen wij graag bij u langs.

Heeft u vragen en/of staat hier niet bij wat u zoekt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.