Dak en zink

Dak en zink

Jonker BV is specialist in het aanbrengen van zinken en koperen felsdaken en roevendaken, zowel voor nieuwbouw-, renovatie-, als restauratieprojecten. Hierbij maken we gebruik van duurzame materialen die gegarandeerd waterdicht aangebracht worden. Diverse in het oog springende daken en gevels zijn al door ons bekleed. Naast het plaatsen van roeven- en felsdaken vervangen en repareren wij goten en hemelwaterafvoeren. Ook voor het opsporen en verhelpen van lekkages bent u bij ons aan het juiste adres.

Jonker BV is lid van vereniging De Zinkmeesters en plaatst allerlei soorten daken, gevelbekledingen en gootconstructies volgens het KOMO-procescertificaat (Aanbrengen van Zinken Dakbedekkings- en Gootconstructies, BRL 5212). Uw waarborg voor kwaliteit.

Koningskerk

Goot, lekkage of verstopping

Lekkages en verstoppingen aan uw goot of hemelwaterafvoer kunnen in veel gevallen snel verholpen worden. Wij beoordelen of een reparatie tot de mogelijkheden behoort en zinvol is. Indien de goot te slecht is om te repareren zullen wij adviseren deze te vervangen. Uiteraard kunnen wij u hiervoor vooraf een offerte doen toekomen.

Wagenweg Haarlem

Kunststof en bitumen dakbedekkingen

Wilt u het dak van een kantoorgebouw of bedrijfspand opnieuw laten bekleden? Mogelijk heeft u voorkeur voor bepaalde materialen. U kunt zich ook laten adviseren door een van onze dakdekkers. Wij hebben veel ervaring met onder meer EPDM en bitumineuze dakbedekkingen. Uw budget en andere wensen, zoals duurzaamheid en milieuvriendelijkheid, nemen wij mee in ons advies.

Meer weten?

Jonker BV kan u uitgebreid adviseren over daken, gevelbekleding, goten en hemelwaterafvoeren. Dit betreft niet alleen vervanging maar ook het uitvoeren van reparaties. Wilt u meer informatie over dak- en zinkwerk, goten of hemelwaterafvoeren? Neem dan contact met ons op. We kunnen dan samen de mogelijkheden bespreken.

Zinkwerk