Toilet verbouwen

Bent u niet tevreden met uw huidige toilet en wilt u uw toilet verbouwen? Uw huidige toilet kan verouderd of niet meer naar uw smaak zijn. Het laten verbouwen van uw badkamer is dan een goede optie. Wilt u een nieuwe toiletruimte of alleen nieuwe tegels, wc-pot of toiletreservoir? Dit is bij Jonker allemaal mogelijk. Daarom zullen wij u proberen te helpen om het ontwerp van uw toilet zo perfect mogelijk uit te werken. Denk hierbij aan de indeling van het toilet, het materiaal, het design, de stijl en wat voor soort toilet en wastafel.

Ontwerp

Een ontwerp voor het toilet maken is de eerste stap. Het ontwerp zal een combinatie worden tussen uw wensen en de mogelijkheden van uw toilet. U kunt zelf al een ontwerp hebben, dan kunnen wij helpen met het uitwerken. Heeft u nog geen ontwerp, dan kunnen wij er een voor u maken. Ons ontwerp zal zo perfect mogelijk uitgewerkt worden, denk hierbij aan de indeling van het toilet, het materiaal, het design, de stijl en wat voor soort toilet en wastafel.

Sloopwerk

Is het ontwerp uitgewerkt, dan moet uw oude badkamer leeggehaald worden. Bij Jonker begrijpen wij dat het sloopwerk in een toilet tijd kost, zwaar kan zijn en goed gedaan moet worden om andere schade te voorkomen. Wij zijn daarin gespecialiseerd en kunnen al het sloopwerk in uw toilet aan!

Tegelwerk

Voor het tegelwerk kunt u ons ook inhuren. Wij zullen ervoor zorgen dat uw toilet op de juiste manier betegeld wordt. Als u uw toilet door ons laat betegelen zorgen wij ervoor dat er maatwerk wordt geleverd.

Installatiewerk/Montage

Heeft u een mooi ontwerp voor uw toilet, is al het oude eruit gesloopt en is er betegeld, dan zal uw nieuwe toilet en de wastafel geïnstalleerd moeten worden. Dit kunnen wij perfect voor u doen. Wij garanderen maatwerk, daarnaast zorgen wij ervoor dat alle onderdelen goed aangesloten zijn op de leidingen. Onder het installatiewerk vallen alle nieuwe onderdelen van uw toilet, u hoeft zich niet druk te maken over het (vooraf) monteren van deze onderdelen ook dat doen wij voor u.

Jonker BV

Onze loodgieters zijn er voor al het onderhoud, reparatie en installatie van uw sanitair. Zij zijn gespecialiseerd in de aanleg en reparatie van waterleidingen, gasleidingen en riool t.b.v. sanitaire installaties. Ook bij verstoppingen van het riool kunt u ons inschakelen. Met onze geavanceerde rioolwagen kunnen wij het probleem opsporen en verhelpen.
Bekijk onze website of neem contact met ons op!