Nieuw toilet inclusief montage — Jonker BV — Uw toilet verbouwen

Nieuw toilet inclusief montage

Wilt u een nieuw toilet inclusief montage? Dan bent u bij Jonker aan het juiste adres. Wij helpen u met een volledige toilet renovatie! Jonker is gespecialiseerd op het gebied van installatietechnieken van onder meer sanitair, waterleiding, gasleiding, riolering, cv-ketel, dak- en zinkwerk, mechanische ventilatie en ontstoppen van afvoeren.

Wanneer u kiest voor een toilet van Jonker, dan krijgt u daar expertise en uitstekende dienstverlening voor terug. Bij Jonker staat de klanttevredenheid en het eindresultaat voorop. Daarom zetten wij ons in om kwalitatief goede toiletten te monteren waar onze klanten jarenlang mee voorruit kunnen.

Hangend of staand toilet inclusief montage

Wilt u een nieuw toilet inclusief montage, dan zijn daar verschillende opties voor. U kunt voor een staand of hangend toilet kiezen. Deze komen in verschillende modellen. Wilt u van een staand toilet naar een hangend toilet of andersom?

Hangend of staand toilet

Houd er dan wel rekening mee, dat er dan veranderingen moeten worden doorgevoerd. Bij Jonker kunnen wij dit voor u verzorgen. 

Wij kunnen u voorzien van informatie en advies. Maar u moet uiteindelijk kiezen voor wat u mooi vindt. In onze showroom kunt u op afspraak een indruk opdoen en uw wensen met ons bespreken. Daar nemen we graag de tijd voor.

We kunnen vervolgens een opname bij u thuis doen en een vrijblijvende offerte voor u opstellen waarmee u de juiste kunt maken. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem contact met ons op, Jonker bv is de perfecte sanitaire installateur voor u!

Toilet renovatie of toilet verbouwing

Er is natuurlijk meer mogelijk dan alleen een nieuwe wc. Wij kunnen uw hele toiletruimte vernieuwen, verbouwen of renoveren. Bent u opzoek naar meer dan alleen een toilet inclusief montage, dan bent u bij Jonker ook aan het juiste adres.

Een totale toilet renovatie of een toilet verbouwen is vanzelfsprekend een grote klus en meer werk dan alleen een nieuwe wc. Bij Jonker zullen wij proberen u te helpen om het ontwerp van uw toilet zo perfect mogelijk uit te werken. We zullen u bij elke stap van het proces bijstaan.

Op deze manier zal het eindresultaat van uw toilet verbouwing perfect zijn. Wilt u een toilet renovatie of toilet verbouwen, klik dan eens op de links voor meer informatie!

Een toilet renovatie of uw toilet laten verbouwen is meer dan alleen een wc monteren

Afwerking van het uw nieuwe toilet

Een toilet renovatie of uw toilet verbouwen is meer dan alleen een wc monteren. U wilt ook een mooie afwerking hebben. Denk hierbij aan de indeling van het toilet, het materiaal, het design, de stijl en wat voor soort toilet en wastafel. Wij willen samen met u bespreken wat uw wensen en eisen zijn.

Tegels

Of u nou een kleine toilet renovatie, middelgrote toilet renovatie of een grote toilet renovatie laten uitvoeren. Het kiezen van de tegels in uw toilet is zeer belangrijk, de juiste kleur en het materiaal.

Dit is namelijk het eerste wat opvalt. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor keramische tegels, die zorgt voor een stralende en schone uitstraling. Het onderhoud is makkelijker, deze tegels maakt u iets makkelijker schoon.

Maar u kunt ook kiezen voor natuursteen tegels, dit geeft een meer luxe uitstraling. Deze verschillende tegels komen ook in verschillende kleuren, zorg er dus voor dat uw toilet bij de inrichting van uw huis past.

Deze verschillende tegels verschillen ook in prijs, zo zijn keramische tegels vaak goedkoper dan natuursteen tegels. Bedenk dus goed wat voor u belangrijk is.

Een wasbak of fontein

Een wasbak of fontein is een belangrijk onderdeel van een toilet verbouwen. U moet zich afvragen of er genoeg ruimte is en of het binnen uw budget past.

Het hebben van een wasbak vinden veel mensen vaak fijn. Maar dit zorgt wel voor extra kosten en werkzaamheden. En in een kleine toilet ruimte is het niet altijd praktisch.

Verlichting

De verlichting vinden wij bij Jonker vaak belangrijk, u kunt goedkope TL verlichting ophangen. Maar dit geeft een koude uitstraling en het het werkt vaak niet samen met uw nieuwe mooie toilet. Kiest voor minimalistische led spots, die mooi zijn afgewerkt, dan geeft dit licht uw toilet een natuurlijke uitstraling.

Kosten van uw toilet renovatie

De kosten van een toilet renovatie verschillen per project. Ging het om een grote toilet renovatie, middelgrote toilet renovatie of kleine toilet renovatie. Het aantal m2 van uw toilet wordt meegerekend in de prijs.

Een groter toilet levert meer werk op en is daarom ook duurder. Daarnaast wordt ook gekeken naar de huidige staat van het toilet, is het compleet in verval dan zal dit duurder uitvallen. Misschien moeten de leidingen wel vervangen worden.

Vervolgens wordt er gekeken naar de werkzaamheden, zoals de afwerking van het toilet. Voor welke toiletpot kiest u? Is het een luxe toilet, een standaard toilet of een budget toilet?

Wat voor soort tegels zijn er gebruikt, wel merk is de wc pot. Is het toilet hangend of staand. Zijn er extra accessoires aangebracht. En wat zijn de arbeidskosten, hoe lang heeft de toilet renovatie geduurd?

Het is dus moeilijk om een goede schatting van de prijs, maar u kunt van te voren een gratis offerte bij ons opvragen en dan kunnen wij een betere inschatting maken van de kosten. Deze of

Uw toilet verbouwen met Jonker BV

Jonker BV is al bijna 100 jaar actief op zowel de particuliere als de zakelijke markt in de Zaanstreek en regio Noord Holland. We zijn experts op het gebied van installatietechnieken van onder meer sanitair, waterleiding, gasleiding, riolering, cv-ketel, dak- en zinkwerk, mechanische ventilatie en ontstoppen van afvoeren.

Ons voornaamste doel is onze klanten gelukkig maken en dat lukt ons vaak ook, lees zelf wat onze klanten over ons zeggen. Daarnaast is Jonker BV aangesloten bij Techniek Nederland en gecertificeerd. Uw waarborg voor kwaliteit!

We kunnen een opname bij u thuis doen en een vrijblijvende offerte voor u opstellen waarmee u een weloverwogen keuze kunt maken.

Wij overleggen onze planning goed met u, zodat u precies weet wat wij gaan doen en wanneer wij dit voor u gaan doen. Wilt u een nieuw toilet inclusief montage, neem dan contact met ons op of bekijk onze website!