Nieuw toilet inclusief montage

Wilt u een nieuw toilet en wilt u deze niet zelf monteren, dan bent u bij Jonker aan het juiste adres. Wij helpen u aan een nieuw toilet inclusief montage! Jonker is gespecialiseerd op het gebied van installatietechnieken van onder meer sanitair, waterleiding, gasleiding, riolering, cv-ketel, dak- en zinkwerk, mechanische ventilatie en ontstoppen van afvoeren. Wanneer u kiest voor een nieuw toilet inclusief montage door Jonker, dan krijgt u daar expertise en uitstekende dienstverlening voor terug. Bij Jonker staat de klanttevredenheid en het eindresultaat voorop. Daarom zetten wij ons in om een nieuw toilet te monteren waar u jarenlang mee vooruit kunt. 

Hangend of staand toilet

Wilt u een nieuw toilet inclusief montage, dan zijn daar verschillende opties voor. U kunt voor een staand of hangend toilet kiezen. Deze komen in verschillende modellen. Wilt u van een staand toilet naar een hangend toilet of andersom? Houd er dan wel rekening mee, dat er dan veranderingen moeten worden doorgevoerd. Bij Jonker kunnen wij dit voor u verzorgen. 

Toilet verbouwen of renoveren

Er is natuurlijk meer mogelijk dan alleen een nieuw toilet inclusief montage. Wij kunnen uw hele toiletruimte vernieuwen, verbouwen of renoveren. Bent u opzoek naar meer dan alleen een nieuw toilet, dan bent u bij Jonker ook aan het juiste adres. Een toilet verbouwen of renoveren is vanzelfsprekend een grotere klus dan enkel het realiseren van een nieuw toilet inclusief montage. Bij Jonker zullen wij proberen u te helpen om het ontwerp van uw toilet zo perfect mogelijk uit te werken. Denk hierbij aan de indeling van het toilet, het materiaal, het design, de stijl en wat voor soort toilet en wastafel. Wij willen samen met u bespreken wat uw wensen en eisen zijn. Op deze manier zal het eindresultaat perfect zijn. Wilt u uw toiletruimte renoveren of verbouwen, klik dan eens op de links voor meer informatie!

Jonker BV

Jonker BV is al bijna 100 jaar actief op zowel de particuliere als de zakelijke markt in de Zaanstreek en regio Noord Holland. We zijn experts op het gebied van installatietechnieken van onder meer sanitair, waterleiding, gasleiding, riolering, cv-ketel, dak- en zinkwerk, mechanische ventilatie en ontstoppen van afvoeren.

Wij willen u graag helpen met een nieuw toilet inclusief montage. Daar nemen we graag de tijd voor. We kunnen een opname bij u thuis doen en een vrijblijvende offerte voor u opstellen waarmee u een weloverwogen keuze kunt maken. Wij overleggen onze planning goed met u, zodat u precies weet wat wij gaan doen en wanneer wij dit voor u gaan doen. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of bekijk onze website!