Verwarming

Verwarming en tapwatervoorzieningen

Jonker BV installeert complete verwarmingsinstallaties, cv-ketels, boilers, vloerverwarming en energiebesparende installaties voor warmwatervoorziening. Bent u geïnteresseerd in een nieuwe of vervangende verwarmingsinstallatie of cv-ketel? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een advies en/of offerte. Wij installeren de meest gangbare merken als Nefit, Remeha, Intergas, Vaillant etc.

Zelf verzorgen wij geen onderhoud en storingen aan verwarmingstoestellen. Energieservice Noord West voert de garantie op geïnstalleerde verwarmingstoestellen uit. Aan het einde van de garantieperiode bieden zij een vrijblijvende offerte aan voor een onderhoudscontract.

CV-Ketels

Bent u op zoek naar een cv-ketel of is de ketel toe aan vervanging? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. De ontwikkelingen op het gebied van cv-installaties gaan snel en bij het vervangen of repareren komt aardig wat kijken. Wij helpen u met een weloverwogen beslissing. Wij installeren de meest gangbare merken.

CV-Ketel kopen

Radiatoren

Bij de aanschaf van een nieuwe radiator of decorradiator komt aardig wat kijken. De radiator moet vooral genoeg capaciteit hebben om de ruimte op de gewenste temperatuur te krijgen. Wij adviseren u graag bij het zoeken naar de juiste oplossing.

Vloerverwarming & vloerkoeling

Naast de traditionele verwarmingsmethoden installeert Jonker BV ook vloerverwarming/koeling met isolatie onder de vloerverwarming. Dit biedt veel voordelen: vloerverwarming is energie- en ruimtebesparend en het zorgt voor meer comfort in uw woning. Om te kijken of uw woning geschikt is voor vloerverwarming als hoofdverwarming of bijverwarming komen wij graag bij u langs.

Heeft u echter nog andere vragen of wensen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij kijken wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van (energiezuinig) verwarmen/koelen.