Verwarming

Verwarming en tapwatervoorzieningen

Jonker BV installeert complete verwarmingsinstallaties, cv-ketels, boilers en energiebesparende installaties voor warmwatervoorziening. Bent u geïnteresseerd in een nieuwe of vervangende verwarmingsinstallatie of cv-ketel? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een advies en/of offerte. Jonker BV is, in het kader van de gasketelwet, gecertificeerd om gasverbrandingstoestellen en voorzieningen voor de toevoer van verbrandingslucht en de afvoer van rookgas te installeren. Wij installeren de meest gangbare merken als Nefit, Remeha, Intergas, Vaillant etc.

Zelf verzorgen wij geen onderhoud en storingen aan verwarmingstoestellen. Energieservice Noord West voert de garantie op geïnstalleerde verwarmingstoestellen uit. Aan het einde van de garantieperiode bieden zij een vrijblijvende offerte aan voor een onderhoudscontract.

CV-Ketels

Bent u op zoek naar een cv-ketel of is de ketel toe aan vervanging? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. De ontwikkelingen op het gebied van cv-installaties gaan snel en bij het vervangen of repareren komt aardig wat kijken. Wij helpen u met een weloverwogen beslissing. Wij installeren de meest gangbare merken.

CV-Ketel kopen

Radiatoren

Bij de aanschaf van een nieuwe radiator of decorradiator komt aardig wat kijken. De radiator moet vooral genoeg capaciteit hebben om de ruimte op de gewenste temperatuur te krijgen. Wij adviseren u graag bij het zoeken naar de juiste oplossing.