Dak en zinkwerk

Dak en zink

Jonker BV plaatst zinken en koperen felsdaken of roevendaken, gevelbekledingen, goten of hemelwaterafvoeren. Hierbij maken we gebruik van duurzame materialen die gegarandeerd waterdicht zijn. Diverse in het oog springende daken en gevels zijn door ons bekleed. Ook voor het opsporen en verhelpen van lekkages bent u bij ons aan het goede adres.

Wij zijn lid van de vakgroep De Zinkmeesters en plaatsen allerlei soorten dak- en gevelbekleiding volgens het Komo-procescertificaat (Aanbrengen van Zinken Dakbedekkings- en Gootconstructies, BRL 5212).

Goot, lekkage of verstopping

Lekkages en verstoppingen aan uw goot of hemelwaterafvoer kunnen in de meeste gevallen snel verholpen worden. Wij beoordelen of een reparatie tot de mogelijkheden behoort. Blijkt dit niet zo te zijn, dan kunnen wij in overleg de dakgoot of hemelwaterafvoer voor u vervangen of hiervoor een offerte uitbrengen. Doet u dit tegelijkertijd met uw buren, dan levert dit voor de prijsvorming een voordeel op.

Kunststof en bitumen dakbedekkingen

Wilt u uw dak opnieuw laten bekleden? Mogelijk heeft u voorkeur voor bepaalde materialen. U kunt zich laten adviseren door een van onze dakdekkers. Wij hebben veel ervaring met onder meer EPDM, en bitumineuze dakbedekkingen. Uw budget en andere wensen, zoals duurzaamheid en milieuvriendelijkheid, nemen wij mee in ons advies.

Ook het opsporen en verhelpen van dak lekkages behoort tot onze dagelijkse werkzaamheden.

Meer weten?

Jonker BV heeft een uitgebreid aanbod als het om dakbedekking, zink, lood en hemelwaterafvoeren gaat. Ook als het om reparaties gaat is er veel mogelijk. Staat hierboven niet bij wat u zoekt of wilt u meer informatie over bijvoorbeeld onze koperen felsdaken, roevendaken of andere dak- en zinkwerkzaamheden? Neem dan contact met ons op. We kunnen dan samen kijken naar de mogelijkheden.