Sanitair

De sanitairspecialist van de Zaanstreek

Wij helpen u graag aan een douche, toilet of complete badkamer die perfect bij u past. In onze showroom kunt u op afspraak een indruk opdoen en uw wensen met ons bespreken. Daar nemen we graag de tijd voor. We kunnen vervolgens een opname bij u thuis doen en een vrijblijvende offerte voor u opstellen waarmee u een weloverwogen keuze kunt maken. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Renovatie badkamer of sanitair

Is uw badkamer aan een opknapbeurt toe? Of heeft u kleine aanpassingen in de douche nodig, bijvoorbeeld omdat u minder mobiel bent geworden? Wij kunnen op het gebied van sanitair alles voor u verzorgen: van ontwerp tot sloopwerk, installatiewerk, tegelwerk en montage. Daarnaast kunnen wij u ook helpen met uw badkamer verwarming. Zo heeft u altijd een aangename temperatuur in uw badkamer.  Voor het bespreken van de mogelijkheden kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Nieuw toilet inclusief montage

Comfortabel toilet

Wilt u een compleet nieuwe toiletruimte met inbouwtoilet en nieuwe tegels of alleen een nieuwe wc-pot, toiletreservoir of wilt u juist een verhoogde toiletpot? Onze installateurs komen graag bij u langs om samen met u de mogelijkheden te bekijken en bespreken.

Hangend of staand toilet

Specialistische loodgieters

Onze loodgieters zijn er voor al het onderhoud, reparatie en vervanging van uw sanitair. Zij zijn gespecialiseerd in het opsporen en verhelpen van lekkages aan waterleiding, gasleiding of riool. Wij repareren of vervangen sanitair of verhelpen uw verstopping. Met onze geavanceerde rioolwagen kunnen verstoppingen snel opgelost worden. Daarnaast zijn wij aangesloten bij Techniek Nederland en gecertificeerd. Uw waarborg voor kwaliteit.