Badkamer verbouwen — Jonker BV — Kosten badkamer verbouwen

Badkamer verbouwen

Wilt u uw badkamer verbouwen? De badkamer is een belangrijk onderdeel van uw huis. Daarom is een goed werkende en mooie badkamer gewenst. Uw huidige badkamer kan verouderd of niet meer naar uw smaak zijn. Het laten verbouwen van uw badkamer is dan een goede optie.

Dit is wel een belangrijke klus en het kan ingrijpend zijn. Denk aan de kosten, het niet kunnen gebruiken van de badkamer,  het verloop van de verbouwing en het ontwerp voor de nieuwe badkamer. Jonker is een professioneel bedrijf, dat gespecialiseerd is in alle aspecten van het verbouwen van uw badkamer.

Jonker BV kan alles realiseren op het gebied van sanitair: van ontwerp tot sloopwerk, tegelwerk en installatiewerk/montage en het liefst verzorgen wij elk aspect van uw nieuwe badkamer!

Ontwerp

Het ontwerp van de badkamer is de eerste stap tot een nieuwe badkamer. Het ontwerp zal een combinatie worden tussen uw wensen en de mogelijkheden van uw badkamer. Daarom zullen wij bij Jonker u proberen te helpen om het ontwerp van uw badkamer zo perfect mogelijk uit te werken.

Denk hierbij aan de indeling van de badkamer, het materiaal, het design, de stijl en wat voor soort douche, bad en wastafel.

Sloopwerk

Misschien heeft u met ons een ontwerp bedacht en wilt u nu uw badkamer leeg hebben. Of wilt u dat wij een bad, douche of wastafel uit uw badkamer slopen. Het is allemaal mogelijk.

Bij Jonker begrijpen wij dat het sloopwerk in een badkamer tijd kost, zwaar kan zijn en goed gedaan moet worden om andere schade te voorkomen. Wij zijn daarin gespecialiseerd en kunnen al het sloopwerk in uw badkamer aan!

Tegelwerk

Voor het tegelwerk kunt u ons ook inhuren. Wij zullen ervoor zorgen dat uw gehele badkamer op de juiste manier betegeld wordt. Dit betekent dat wij eerst de wanden primeren (gipsplaat of gasbeton) voor een goede vochtbescherming en een zuigende ondergrond.

Vervolgens maken wij uw badkamer compleet waterdicht, om zo lekkage en waterschade te voorkomen. Daarna zullen de wandtegels geplaatst en gevoegd worden en vervolgens worden de vloertegels gedaan.

Installatiewerk/Montage

Heeft u een mooi ontwerp voor uw badkamer, is al het oude eruit gesloopt en is er betegeld, dan zal uw nieuwe bad en/of douche en de wastafel geïnstalleerd moeten worden. Dit kunnen wij perfect voor u doen. Wij garanderen maatwerk, daarnaast zorgen wij ervoor dat alle onderdelen goed aangesloten zijn op de leidingen.

Onder het installatiewerk vallen alle nieuwe onderdelen van uw badkamer, u hoeft zich niet druk te maken over het (vooraf) monteren van deze onderdelen ook dat doen wij voor u. Daarnaast kunnen wij u ook helpen met uw badkamer verwarming. Van een radiator tot vloerverwarming, zo heeft u altijd een aangename temperatuur in uw badkamer.

Badkamer verbouwen met Jonker BV

Jonker BV is al bijna 100 jaar actief op zowel de particuliere als de zakelijke markt in de Zaanstreek en regio Noord Holland. We zijn experts op het gebied van installatietechnieken van onder meer sanitair, waterleiding, gasleiding, riolering, cv-ketel, dak- en zinkwerk, mechanische ventilatie en ontstoppen van afvoeren.

Ons voornaamste doel is onze klanten gelukkig maken en dat lukt ons vaak ook, lees zelf wat onze klanten over ons zeggen. Daarnaast is Jonker BV aangesloten bij Techniek Nederland en gecertificeerd. Uw waarborg voor kwaliteit!

In onze showroom kunt u op afspraak een indruk opdoen en uw wensen met ons bespreken. Daar nemen we graag de tijd voor. We kunnen vervolgens een opname bij u thuis doen en een vrijblijvende offerte voor u opstellen waarmee u een weloverwogen keuze kunt maken. Wilt u uw badkamer verbouwen of laten renoveren met Jonker, neem dan contact met ons op of bekijk onze website!