Rioolontstopping

Rioolontstopping

Heeft u last van een verstopt riool, verstopte hemelwaterafvoer of andere problemen met de afvoer van uw afvalwater? Als installatiebedrijf hebben wij ruime ervaring met het oplossen van deze problemen. Met ons geavanceerde rioolwagen hebben wij diverse gereedschappen tot onze beschikking om de verstopping te verhelpen. U betaald voorrijkosten en een vast tarief voor de soort ontstoppingsmethode en het normale uurtarief voor de assistent monteur bij hardnekkige verstoppingen of voor werken onder de vloer.

Algemene voorwaarden ontstopping

Rioolwagen

Verstopt riool?

Heeft u alles al geprobeerd, maar loopt uw afvalwater nog altijd niet goed weg? Dan ligt het probleem misschien bij uw riolering die verstopt, verzakt of afgebroken is. De loodgieters van ons ontstoppingsbedrijf komen graag bij u langs om te kijken wat er aan de hand is en hoe zij dit voor u kunnen oplossen. Heeft u zelf al ontstoppingsmiddelen gebruikt om de verstopping te verhelpen? Meld dit dan aan de monteur i.v.m. schadelijke stoffen die op de huid terecht kunnen komen.

Riool verstopt

Camera-inspectie

Met moderne apparatuur kunnen wij een camera-inspectie in uw riool uitvoeren om de status van het riool te beoordelen. Zo kunnen we eenvoudig zien wat er precies met uw riool aan de hand is, voorwaarde is wel dat het riool dan niet vol met water staat. Dit bespaart een hoop graafwerk en onnodige kosten. Indien gewenst kan de opname op dvd worden gezet. Een camera inspectie kan ook ingezet worden voor het in kaart brengen van de ligging van het riool en bepalen van de exacte locatie van de verstopping of breuk in het riool.

Stankklachten

Heeft u last van stank uit het riool en is de oorzaak niet meteen traceerbaar? Jonker BV beschikt over een moderne rookmachine waarmee onze monteurs een rookproef kunnen uitvoeren. Er wordt rook het rioolsysteem in geblazen om te kijken waar het riool beschadigd is. De rook komt in de meeste gevallen precies op deze plek naar buiten. Zo kunnen onze monteurs exact bepalen waar het probleem zich bevindt en gericht een reparatie aan uw riool verrichten.