Installatiewerk zakelijk

Wij zijn al bijna 100 jaar actief op zowel de particuliere als de zakelijke markt in de Zaanstreek en regio Noord Holland. Voor de zakelijke markt is dit op projectmatige en regiebasis. Hierbij staan goede samenwerking en communicatie bij ons voorop. Een van onze projectleiders is uw vaste aanspreekpunt voor de aansturing en begeleiding van uw project. Samen met de werkvoorbereiders vormen zij de kantoororganisatie.

We zijn experts op het gebied van installatietechnieken van onder meer sanitair, waterleiding, gasleiding, riolering, cv-ketel, dak- en zinkwerk, mechanische ventilatie en ontstoppen van afvoeren. Binnen ons klantenbestand vindt u diverse opdrachtgevers: aannemers, architecten, W-installateurs, gemeentelijke instellingen, woningbouwverenigingen en vastgoedmakelaars.

Bekijk onze projecten

Sanitair

Wij zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van sanitaire installaties, waaronder gas- en waterinstallaties en rioleringen t.b.v. badkamers, kleedruimtes en toiletvoorzieningen. Wij zijn actief in de nieuwbouw, renovatie en utiliteit. 

Sanitair

Verwarming

Voor elk kantoor, bedrijfspand of hotel is een goed functionerende verwarming noodzakelijk. Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Wij verzorgen de installatie van een compleet nieuwe verwarming, cv-ketel, boiler of vloerverwarming. 

verwarming

Dak en zink

Wij vervangen, repareren of plaatsen compleet nieuwe dakbedekking, zinken of koperen dak- of gevelbekleding, goten en hemelwaterafvoeren. Jonker BV is lid van de landelijke vereniging de Zinkmeesters en gecertificeerd volgens de BRL 5212, voor u een zekerheid van kwaliteit van het gemaakte werk. Onze vakmensen maken hierbij gebruik van duurzame materialen. Vooraf kunt u bij ons advies inwinnen voor de beste oplossing voor uw pand of woning. 

Dak en zink

Rioolontstopping

Een rioolverstopping kan ernstige gevolgen hebben. Jonker BV beschikt over een moderne rioolwagen. Hiermee kunnen we in korte tijd verstoppingen opsporen en oplossen. Indien gewenst kunnen onze loodgieters een camera-inspectie uitvoeren waarmee we de loop en de status van het (verstopte) riool controleren en in kaart brengen. Bij stankklachten kunnen we een rookproef uitvoeren om het probleem te traceren. Wij zorgen ervoor dat het riool snel weer als vanouds werkt.

Riolering

Energiebesparing

Wij kunnen u adviseren over energiebesparing. Zo kunnen wij advies geven over de inrichting van uw bedrijf aan zowel de binnen- als buitenkant. Het is in veel gevallen mogelijk het pand geheel energieneutraal te maken. Onze specialisten kunnen u meer informatie geven over de energiezuinige oplossingen, zoals zonnepanelen en goede dak- en of gevel isolatie, het plaatsen van warmtepompen, vloerverwarming, WTW ventilatie en zonneboilers.

Energiebesparing