Storingsdienst

Storingsdienst

Last van een lekkage of ander probleem op loodgietersgebied m.u.v. daklekkages? Bel op werkdagen tot 16.30 uur naar 075-617 43 50. Heeft u een gas, water of riool lekkage of storing die met spoed verholpen moet worden en ontdekt u dit buiten onze openingstijden? Wij bieden een snelle oplossing met onze storingsdienst. Deze is altijd bereikbaar op 06-54 21 34 35.

Altijd bereikbaar

Bij onze storingsdienst kunnen vaste zakelijke klanten 24 uur per dag terecht, ook in het weekend en op feestdagen. Wij helpen dan bij spoedeisende loodgietersklachten zoals ernstige lekkages aan gas- of waterleidingen of riool. Voor daklekkages kunt u ons tijdens reguliere werktijden bellen. Belt u de storingsdienst, dan krijgt u direct een van onze monteurs aan de lijn die u zo spoedig mogelijk probeert te helpen. In eerste instantie zal dat een noodvoorziening zijn tenzij het probleem in korte tijd verholpen kan worden.

Bij geen gehoor kunt u de voicemail inspreken. Vermeld duidelijk uw naam, adres, telefoonnummer en uw storing. De storingsmonteur belt u dan zo snel mogelijk terug.

Storing aan gastoestel

Heeft u een storing aan uw cv ketel, geiser of gaskachel? Wij behandelen zelf geen storingen aan gastoestellen. Neem daarvoor dan contact op met Energie Service Noord West via 075 – 647 54 75. Zij lossen het probleem zo snel mogelijk voor u op.

CV-Ketel vervangen

Voorwaarden

Onze monteur bepaalt hoe spoedeisend het probleem is en dat het derhalve nodig is het probleem direct te verhelpen. Blijkt dit niet het geval, dan nemen wij de eerstvolgende werkdag contact met u op voor het maken van een afspraak.

Na het inschakelen van de storingsdienst brengen wij eenmalig voorrijkosten in rekening en gelden er overwerktarieven.