Storing? Bel dan van maandag t/m vrijdag na 16.30 uur naar ons 24-uurs storingsnummer: 06 - 54213435.

Installatiewerk particulieren

Overweegt u een nieuwe badkamer of toilet, bent u toe aan nieuwe dakbedekking, heeft u last van lekkage of dient er een reparatie uitgevoerd te worden? Ons loodgietersbedrijf gaat graag voor u aan de slag. Neem tijdens weekdagen contact met ons op tussen 08.00 en 16.30 uur voor het maken van een afspraak. Wij hanteren voorrijkosten voor binnen of buiten de Zaanstreek.

24-uurs storingsdienst

Voor spoedgevallen betreffende een gas- of waterlekkage m.u.v. daklekkages, is ons installatiebedrijf buiten kantoortijden (na 16.30 uur) bereikbaar op 06-54 21 34 35. Minder urgent? Neem dan tijdens weekdagen contact met ons op 075-617 43 50

Particuliere storingsdienst

Sanitair

Denkt u aan een nieuwe badkamer, toilet of is sanitair aan vervanging toe? Onze vakmensen kijken graag samen met u naar de mogelijkheden. Om inspiratie op te doen kunt u een afspraak maken voor een bezoek aan onze showroom en kunt u uw wensen bespreekbaar maken. Wij staan u graag te woord en voorzien u van advies.

Sanitair

Verwarming

Een goedwerkende verwarming is noodzakelijk. Wij helpen en adviseren u graag wat betreft de mogelijkheden van complete verwarmingsinstallaties, cv-ketels, boilers, geisers, radiatoren, vloerverwarming of zonnecollectoren. Wij komen vrijblijvend bij u langs voor een opname en offerte op maat. Wij installeren de meest gangbare ketelmerken als Nefit, Remeha, Intergas, Vaillant etc. Bel ons voor een afspraak.

Verwarming

Dakbedekking en zinkwerk

Naast loodgieterswerk kunt u voor dak, zink en loodwerk ook bij ons terecht. Wij zijn als gecertificeerd Zinkmeester een gespecialiseerd zink- en dakdekkersbedrijf en plaatsen waterdichte zinken of koperen fels- of roevendaken, goten en hemelwaterafvoeren. Bij dak en zink maken we gebruik van duurzame materialen. Verder kunt u ons inschakelen voor het opsporen en verhelpen van lekkages aan dak, goten of hemelwaterafvoeren. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte bij vervanging van dakbedekking, goot of hemelwaterafvoer.

Dakbedekking en zinkwerk

Rioolontstopping

Een verstopt riool kan ernstige gevolgen hebben. Met onze geavanceerde rioolwagen kunnen we verstoppingen vaak snel opsporen en verhelpen. Indien gewenst of noodzakelijk, kunnen wij middels een camera-inspectie de loop en de status van het (verstopte) riool controleren en/of in kaart brengen.

Bij stankklachten kunnen wij een rookproef uitvoeren om lekkages in het afvoersysteem op te sporen. Neem bij verstoppingen of stankklachten contact met ons op of vraag naar de tarieven.

Rioolontstopping

Energiebesparing

Een steentje bijdragen aan een beter milieu én elke maand een lagere energierekening: dat klinkt goed, toch? Wij zijn aangesloten bij E.NU (energiebesparing nu!) Zaanstreek: een coöperatie van bedrijven die advies geeft en energiebesparende maatregelen uitvoert in de Zaanstreek. In dit initiatief werken adviseurs, installateurs, bouwbedrijven, glaszetters en isolatiebedrijven samen voor een duurzame toekomst.

Energiebesparing