Installatietechniek:

al bijna 100 jaar onze specialiteit

In 1923 startte J.N. Jonker een eenmanszaak op de Klauwershoek in Zaandam. Na toetreding van zijn drie zoons groeide het familiebedrijf door de jaren heen gestaag. De werkzaamheden bestonden voornamelijk uit ambachtelijk loodgieters- en dakwerk, waaronder het op grote hoogte vervangen van leien op de kerktoren. Later kwamen er meer specialisaties bij, zoals verwarmingswerk.

In 1981 verhuisde het nog steeds groeiende bedrijf naar de Tuiniersstraat 28 in Zaandam. Hier is het tot op de dag van vandaag te vinden. Intussen telt het personeelsbestand zo’n veertig werknemers.

Sinds 2002 bestaat de directie van Jonker BV uit Ton Dijker en Hendri Otte. Henk Jonker, één van de drie zoons, stapte in 2005 als laatste familielid uit het bedrijf. Toch zijn altijd het informele karakter en de hoge kwaliteitseisen intact gebleven. Zij maken Jonker BV tot wat het is: een betrouwbaar installatiebedrijf met oprechte experts, bij wie installatiewerk in het bloed zit. Jonker BV is ook lid van de vakgroep De Zinkmeesters, een landelijke groep van 21 bedrijven die conform de richtlijnen zijn gecertificeerd in het verwerken van zink en koper t.b.v dak/gevel en/of gootconstructies.

Erkend leerbedrijf

Door onze brede ervaring en ons ruime werkveld zijn wij een goede leerschool. Als erkend leerbedrijf garanderen wij vakkundige begeleiding. Wanneer de opleiding tot installatiemonteur met goed gevolg is afgerond, is het mogelijk om bij Jonker BV in dienst te komen.

InstalCenter

Jonker BV is lid van InstalCenter en is dealer voor de Zaanstreek en Landsmeer. Wij hebben de beschikking over een kleine showroom voor cv-ketels, radiatoren en sanitair. Bewoners in onze regio ontvangen meerdere malen per jaar de folder van InstalCenter in de bus.

Bent u op zoek naar een nieuwe badkamer, toilet of cv-ketel? Neem dan voor een eerste oriëntatie contact met ons op of bel voor een afspraak in onze showroom om de mogelijkheden te bespreken. Zie ook de website www.instalcenter.nl

Erkend leerbedrijf

Dit vinden onze klanten van ons

Als installatiebedrijf staan wij voor goede communicatie en uitstekende kwaliteit. Dit bewijst zich in de lof die wij van onze opdrachtgevers ontvangen. Onderstaande recensies zijn verzameld door de onafhankelijke website klantenvertellen.nl. U kunt hier ook zelf een recensie achterlaten.

Partners

partner