Erkend leerbedrijf

Installatiemonteur worden?

Het beroep installatiemonteur is een boeiend en gevarieerd vak met volop mogelijkheden om verder door te groeien in de techniek. Wij zijn een erkend leerbedrijf op het gebied van techniek.

Ben jij geïnteresseerd om dit vak te leren? Meld je dan aan bij het opleidingsbedrijf InstallatieWerk Nederland. Als je daar eenmaal ingeschreven bent gaan we gezamenlijk kijken of je bij ons bedrijf geplaatst kan worden.

Leerling Jonker

Onderwijs en praktijk komen samen

Jonker BV heeft een samenwerkingsverband met het opleidingsbedrijf InstallatieWerk Nederland. Wij besteden de opleiding tot installatiemonteur uit aan dit opleidingsbedrijf. Dat houdt in dat je tijdens je opleiding bij hen in dienst bent en dat je als leerling één of twee dagen per week de opleiding volgt bij InstallatieWerk Nederland en de andere dagen bij ons erkende leerbedrijf werkt. Je ontvangt dan ook meteen een salaris via InstallatieWerk Nederland.

Onze gekwalificeerde monteurs leren je graag de kneepjes van het vak, wat inhoudt dat je als leerling tijdens je opleiding en werkzaamheden bij ons vakkundige begeleiding krijgt van onze vakmensen. Je gaat dus direct met echte vakmensen aan de slag.

CV opstelling IW Nederland

Dienstverband na stage

Als je de gehele opleiding met goed gevolg hebt afgerond, willen we graag dat je het dienstverband bij Jonker BV voortzet. Wij stimuleren graag jong talent en het is voor ons fijn als iemand de weg binnen het bedrijf al weet. Meer weten over ons erkende leerbedrijf of wil je stage bij ons komen lopen? Bel dan vrijblijvend met Ton Dijker op 075 – 617 43 50 of stuur een e-mail naar t.dijker@jonkerbv.nl.