CV-Ketel vervangen — Jonker BV — Kosten CV-ketel vervangen 2022

CV-Ketel vervangen

Wilt u uw CVketel vervangen? In de meeste gevallen dient een cv-ketel vervangen te worden na ongeveer 14 jaar. Bij Jonker BV zijn wij gespecialiseerd in het vervangen van uw CV-ketel. Een goed werkende verwarming is namelijk noodzakelijk in Nederland.

Daarnaast zorgt een nieuwe CV-ketel ook voor een lagere energierekening. Daarom helpen en adviseren wij u graag wat betreft de mogelijkheden van cv-ketels en of boilers. De ontwikkelingen op het gebied van cv-installaties gaan snel en bij het vervangen van uw CV-ketel komt aardig wat kijken.

Wij helpen u met een weloverwogen beslissing. Ook komen wij vrijblijvend bij u langs voor een opname en offerte op maat. Wij installeren de meest gangbare ketel merken als Nefit, Remeha, Intergas en Vaillant

Waarom moet uw CV-ketel vervangen worden?

Uw CV-Ketel moet in de meeste gevallen vervangen worden, omdat ze niet goed meer werken. De ketel is versleten. De componenten zoals de brander, warmtepomp, pakkingen of boiler gaan in de loop der tijd stuk. Wat kan er kapot gaan aan een cv-ketel? We zetten de meest voorkomende onderdelen voor u op een rijtje:

  • Thermostaat
  • Warmtepomp (pomp cv-ketel) kosten van een nieuwe cv-ketel
  • Rookgasafvoer (ventilatie)
  • Pakkingen
  • Brander(s)

Natuurlijk is het ook mogelijk om uw ketel te repareren. Echter kan reparatie door een installateur prijzig zijn en is de aankoop van een nieuwe ketel soms veel voordeliger.

Nieuwe ketel betekent besparen op stookkosten

Een oude ketel heeft een zeer groot nadeel, namelijk het teveel betalen aan stookkosten. Een oude ketel gebruikt meer gas dan daadwerkelijk nodig is en heeft een onvolledige verbranding. Als u uw cv-ketel laat vervangen zal u dus op uw stookkosten gaan besparen.

U kunt kiezen voor een hr-ketel (hoogrendementsketel). Deze is efficiënter en energiezuiniger dan uw oude ketel. Er zijn naast de hr-ketel, ook nog andere opties voor het kopen van een nieuwe ketel. Bekijk onze CV-Ketel kopen pagina eens voor meer informatie.

CV-ketel laten vervangen door Jonker BV

Jonker BV is al 100 jaar actief op zowel de particuliere als de zakelijke markt in de Zaanstreek en regio Noord Holland. We zijn experts op het gebied van installatietechnieken van onder meer sanitair, waterleiding, gasleiding, riolering, cv-ketel, dak- en zinkwerk, mechanische ventilatie en ontstoppen van afvoeren.

Ons voornaamste doel is onze klanten gelukkig maken en dat lukt ons vaak ook, lees zelf wat onze klanten over ons zeggen. Daarnaast is Jonker BV aangesloten bij Techniek Nederland en gecertificeerd. Uw waarborg voor kwaliteit!

We kunnen een opname bij u thuis doen en een vrijblijvende offerte voor u opstellen waarmee u een weloverwogen keuze kunt maken. Wilt u uw CV-ketel vervangen, neem dan contact met ons op of bekijk onze website!